over Britte

20190923_205139[21671]In 2010 kwam ik in aanraking met mindfulness toen ik een 8-weken-training deed vanwege ADHD klachten. Sindsdien hebben mindfulness, meditatie en de processen die daarachter schuilgaan, mij niet meer losgelaten. In 2014 ben ik begonnen aan de opleiding Hatha Raja Yogadocent bij De Blikopener in Tilburg. In 2019 heb ik deze opleiding afgerond.

Ik geef ontspanningslessen sinds mei 2018, en yogalessen sinds mei 2019. Samen met mijn broer Jasper, die masseur is, heb ik een tijdje mini retraites georganiseerd en tegenwoordig geef ik samen met Inez van ’t Zelfden yoga-verdiepingsdagen.

Tijdens mijn opleiding volgde ik bijscholingen Yoga Nidra en Adem Bewust (methode Van Dixhoorn). De technieken die ik leerde bij De Blikopener combineer ik met de kennis van mindfulness, ademhaling en ontspanning die ik door de jaren heen heb opgedaan.

Ik woon in Tilburg met mijn man, onze twee zonen, onze hond en drie katten. Naast de yogalessen ben ik in het dagelijks leven bezig met het zoeken naar mijn sleutels, het bedwingen van de berg was, en het kanaliseren van de stroom prikkels en ideeën die vriend en vijand tegelijk zijn van iedereen met ADHD.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close